ČEFERIN OTKRIO: Evo kada će se navijači  vratiti na stadione

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 07:51

ČEFERIN OTKRIO: Evo kada će se navijači vratiti na stadione

Predsednik UEFA optimista.

Predsednik evropske kuće fudbala (UEFA) Aleksander Čeferin naglasio je danas da će fudbal kao sport uspeti da se izbori sa poteškoćama koje su nastale zbog pandemije korona virusa, a nada se da bi publika mogla da se vrati na stadione već na jesen. Čeferin ističe da će UEFA iz krize izaći kao pobednik i finansijski preživeti, kao i nacionalni fudbalski savez.

- Čovečanstvo je preživelo mnoge ratove i epidemije, pa će sasvim sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i novi korona virus, a nadam se da će se na stadione već na jesen vratiti i navijači - kazao je Čeferin u razgovoru za ljubljanski list Dnevnik, prenela je Hina.

Početkom aprila je Čeferin izazvao političku buru u Sloveniji kritikujući tonove koje je u javnim nastupimao posledicama epidemije korone najavljivala vlada Janeza Janše, a mnogi su pomislili da će se aktivno uključiti u politiku. Čeferin je u intervjuu za ''Dnevnik'' naglasio da sada nema "skoro nikakav kontakt" sa vladom.

- Nemam s njima nikakav kontakt i drago mi je da s tim ljudima imam što manje posla, a moj stav da bih im mogao pomoći pokazao se naivnim - rekao je Čeferin. - Treba prestati sa sramotnom retorikom, optuživanjem i traženjem prividnih neprijatelja od pre 70 godina i poglede usmeriti u budućnost. Većina Slovenaca je pozitivna, ali ih znaju nadglasati negativci jer su agresivni i primitivni.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.