ČANAK: Nedopustivo je da pravimo nesportske faulove na naš posed

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČANAK: Nedopustivo je da pravimo nesportske faulove na naš posed

Strateg crno-belih jasan.

Trener Partizana Nenad Čanak zadovoljan je partijom crno-belih u većem delu meča sa Dinamikom u trećem kolu Superlige. Crno-beli su slavili na Dorćolu sa 93:82.

- Primetan je napredak pre svega u protoku lopte, odavno nismo imali 24 asistencije. Osim prve četvrtine i kraja utakmice, odbrambeno smo bili na zadovoljavajućem nivou. Jedna zamerka i briga je to što moramo mirnije da završimo utakmicu. Bez obzira na to što je bila ideja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se rasporedi minutaža, nismo dobro reagovali. Nedopustivo je da napravimo nesportski faul na naš posed, u trenucima kada protivnik pokušava da uhvati seriju. Iz igračke gluposti. To baca mrlju na utakmicu, ali sve u svemu, napredak je vidljiv. Ipak, ne smemo da dozvolimo da privodimo utakmicu pod nervozom – istakao je Čanak.

Crno-bele u četvrtoj rundi očekuje duel protiv Vršca u dvorani „Aleksandar Nikolić“ (subota, 19 časova).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.