Burno u Solt Lejk Sitiju, Jokić se unosio u lice Krauderu VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno u Solt Lejk Sitiju, Jokić se unosio u lice Krauderu VIDEO

Utakmicu Jute Džeza i Denver Nagetsa obeležili su sukobi igrača na terenu u kojima je učestvovao i naš Nikola Jokić.

Već krajem prve četvrtine Derik Fejvors i Mejson Plamli su započeli fizički sukob koji je mogao da preraste u opštu tuču.

Jokić je u tom trenutku bio na klupi, ustao i prišao mestu dešavanja, ali nije učestvovao u guranju. Ipak, postoji mogućnost da i pored toga bude suspendovan za sledeću utakmicu.

Momak iz Sombora je krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sledeće deonice i sam bio u centru pažnje – nakon jedne sudijske odluke sa kojom nije bio saglasan počeo je da negoduje, posle čega se unosio u lice Dže Krauderu. Igrač Džeza nije uzvraćao već se samo smejao Nikoli.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UDARIO SRBINA I PROBUDIO ZVER U NJEMU! Krauder provocirao Jokića, a kada mu se gorostasan Somborac okrenuo NIJE MU BILO DOBRO (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Jan.2019

Utakmicu Jute i Denvera obeležili su sukobi igrača na terenu u kojima je učestvovao i srpski košarkaš Nikola Jokić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.