Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2020, 23:48

Burno na Gudisonu: Alan na lekarskim pregledima, Hames dobio zeleno svetlo - novi napad na Dukurea

Karlo Anćeloti čeka igrača kojeg je doveo u Real 2014. godine

Karlo Anćeloti pravi od Evertona minu za veliku šestorku u predstojećoj sezoni Premijer lige. Alan će uskoro obaviti lekarske preglede, a Fabricio Romano piše da je Real Madrid dao zeleno svetlo za prelazak Hamesa Rodrigesa na Gudison i da su Karamele u završnim pregovorima sa Kolumbijcem.

Karleto je 2014. godine doveo ofanzivnog vezistu sa Santijago Bernabeu, a sada italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stručnjak sprovodi akciju oživljavanja karijere Džejms Bonda iz Banfilda. Iza reprezentativca Kolumbije je sezona za zaborav. Osam utakmica u Primeri, pet je počeo u startnoj postavi i postigao svega gol. U Ligi šampiona je proveo 81 minut na terenu. Statistika koja nikako ne ide uz fudbalera kojeg je Real Madrid pre šest godina platio 75.000.000 evra. Znamo dobro šta je radio u prvoj sezoni u prestonici Španije pod dirigentskom palicom Karla Anćelotija. Po 13 golova i asistencija zabeležio je u svega 29 prvenstvenih mečeva.

Teško da trenutno postoji bolja sredina za revitalizaciju karijere ovog 29-godišnjaka. Ali ni to nije sve. Everton će krenuti u još jedan napada na Abdulaja Dukurea sa kojim ima dogovorene lične uslove. Votford je pre dve nedelje odbio ponudu kluba iz Liverpula i bio je izričit da neće pustiti francuskog vezistu ispod 28.000.000 evra. Everton će pokušati da novom ponudom odobrovolji ekipu koja će ove sezone nastupati u Čempionšipu i koja samim tim, ima imperativ smanjivanja troškova.

Zamislite sada, Alan i Dukure kao tandem zadnjih veznih, Gilfi Sigurdson, Hames i recimo Bernard ispred kao odred koji će loptama hraniti Brazilca Rišarlisona. Mogao bi Anćeloti ozbiljno da utegne Karamele i da krene da otima bodove najvećima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.