Bundesliga - Tandem Verner-Poulsen dao krila bikovima, upisao se i Joveljić, ali ne na semaforu... (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Tandem Verner-Poulsen dao krila "bikovima", upisao se i Joveljić, ali ne na semaforu... (video)

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde se nije proslavio na svom debiju u nemačkom šampionatu.

U drugom kolu nemačke Bundeslige, fudbaleri Lajpciga ostvarili su novu pobedu pošto su na domaćem terenu savladali Ajntraht sa 2:1.

Mogao je tim iz Frankfurta da povede već u ranoj fazi meča kada je Filip Kostić promašio zicer, a kazna je stigla u 10. minutu kada je Timo Verner dobro reagovao nakon kornera i savladao Trapa.

Nastavak meča nije doneo mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga dobrog ekipi Adija Hitera, svoj debi je upisao Dejan Joveljić, ali se nije proslavio jer je zaradio žuti karton.

"Bikovi" su čekali povoljan trenutak da zadaju poslednji udarac gostima i u tome uspeli u 80. minutu preko Jusufa Poulsena koji je lepo zahvatio loptu iz voleja i proturio golmanu kroz noge.

Stigao je Ajtraht do utešnog pogotka u 89. minutu kada je pogodio Gonsalo Pasijensa, međutim nije uspeo da izbegne poraz u Lajpcigu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Anemični Milan bez šansi u Udinama, "zebretama" čitav plen! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019

Iznenađenje na startu Serije A...Fudbaleri Udinezea napravili su večeras veliko iznenađenje pošto su na domaćem terenu savladali Milan rezultatom 1:0 u prvom kolu italijanske Serije A...U prvom poluvremenu nismo videli previše uzbuđenja, osim pokušaja Romanjolija i trenutka kada je domaćin tražio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.