Bundesliga - Menhengladbah ništa ne prepušta slučaju, Azar ponovo rešio meč

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Menhengladbah ništa ne prepušta slučaju, Azar ponovo rešio meč

Borusija se ne šali, žele da se bore za titulu.

Vanredno kolo u Bundesligi su otvorili Borusija Menhengladbah i Nirnberg, domaćin je slavio rezultatom 2:0 (0:0).

Menhengladbah igra sjajno ove sezone i pokušavaju da održe korak sa drugom Borusijom koja je trenutni lider u nemačkom šampionatu. Domaćin je bio mnogo bolji u ovom meču i zasluženo su slavili, a igrač utakmice je ponovo Torgan Azar.

Domaćin je napadao, želeli su da steknu ranu prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali nisu imali sreće da postignu gol u prvih 45 minuta. Čak su i u poslednjim trenucima prvog dela ima jedanaesterac, ali Azar nije iskoristio ovu šansu da donese prednost svom tim pred samu pauzu. Ipak, to nije smetalo fantastičnom Belgijancu da samo dva minuta nakon starta drugog poluvremena i nakon promašenog penala postigne gol. Nirnberg je do kraja meča pokušao da stvori neke šanse, ali to je samo ostavilo još više prostora za kontre domaćina. Azar je poslao fantastičan pas ka Plei koji je postigao gol za konačnih 2:0.

Mlađi brat Edena Azara igra fantastično i nije ni čudo što se brojni velikani interesuju za njega. On je u samom vrhu liste strelaca, a ima i 7 asistencija. Menhengladbah igra fantastično i mogao bi da se vrati u Ligu šampiona, a ovaj tim zajedno sa Bajernom čeka kiks "Milionera", pa da Bundesligu učine još zanimljivijom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.