Bufon izabrao - Ovo su tri najbolja stadiona! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon izabrao - Ovo su tri najbolja stadiona! (foto)

Kad to kaže neko sa takvom karijerom poput legendarnog Bufona...

Stadion, navijači, atmosfera, sve to može da natera domaći tim da igra bolje, da više želi pobedu od protvnika, da imaju "12 igrača na terenu". Neki stadioni su estetski lepi, neki su opremljeni najmodernijom tehnologijom, neki imaju "bučne navijače", a mnogi smatraju da je baš njihov stadion jedan od najboljih na svetu!

Legendarni golman je otkrio tri najbolja stadiona:

"Definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Enfild u Liverpulu, on je jedan od retkih, uz Rendžers u Glazgovu i Fenerbahče u Istanbulu."

Trenutno golman PSŽ-a, bivši golman Juventusa, Parme i italijanske reprezentacije je definitivno neko ko je imao ogromno iskustvo i ko je igrao na mnogim stadionima. Neko ko ima 882 nastupa u svim takmičenjima, plus 176 nastupa u reprezentaciji je pravi čovek koji može da kaže na kojim stadionima je najlepše igrati.

-

🗣️Gigi Buffon Top 3 Stadiums:

'Definitely Anfield, in Liverpool, that was one of the few stadiums – along with Rangers in Glasgow and Fenerbahce in Istanbul'#LFC #RangersFC #Fenerbahce pic.twitter.com/Oj2chvkuQm

— William Hill (@WilliamHill) October 9, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.