Bufon: Marko Verati je jedini pravi talenat italijanskog fudbala

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Marko Verati je jedini pravi talenat italijanskog fudbala

Legendarni golman Đanluiđi Bufon smatra da je Marko Verati jedan od retkih vrhunskih igrača koji dolazi iz Italije.

On je za Gazetu delo Sport branio svog saigrača iz Paris Sen Žermena, pošto je Italija već neko vreme na udaru jer se nije plasirala na Mundijal u Rusiji.

"Marko je neverovatan igrač. U ovom trenutku je on jedini pravi talenat italijanskog fudbala u smislu kako igra, kvalitetu i načinu na koji gleda na fudbal. Kada igra sa prosečnim igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muči se jer ga ne razumeju. Ponekad oni koji su bolji imaju taj problem", kaže Bufon.

Điđi kaže da to nije slučaj u Parizu gde igra sa mnogim odličnim igračima.

"Ovde ima sreće i mnoge dobre igrače pored sebe, znaju kuda će ići njegova lopta, ali i gde je oni žele i onda vidite da njegovi potezi dođu do izražaja", kaže italijanski golman.

Kada je reč o Ligi šampiona, PSŽ se sastaje sa Napolijem i Bufon je kratko poručio da je Juventus u ovom trenutku daleko ispred svih u Italiji, ali da se nada kako će mu Kavani i drugovi iz napada "ukrasti šou".

"Ponekad jednostavno volim da budem neprimećen", rekao je Bufon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.