Budžet 250 miliona, Vudvordu predata lista od sedam imena, da li je ovo prva postava Junajteda u narednoj sezoni?

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžet 250 miliona, Vudvordu predata lista od sedam imena, da li je ovo prva postava Junajteda u narednoj sezoni?

Zna se ko će otići, najveće pojačanje bi trebalo da stigne iz Reala, tandem i dalje nesiguran, videćemo šta će klub odlučiti. Ipak, ako dovedu ova pojačanja, biće konkurentni, makar u borbi za Ligu šampiona.

Junajted je počeo sa pregovorima oko pojačanja za leto, u isto vreme već se zna da klub napuštaju Mata i Valensija, Erera je otišao, Aleksis Sančez traži klub, Inter nije uveren da bi trebalo da mu plaća i polovinu ogromnih primanja naredne sezone, pa je ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << varijanta daleko od realizacije.

Pol Pogba je ni na nebu ni na zemlji, klub mu je poručio da će morati da preuzme na sebe odgovornost i zatraži transfer kako bi ga pustili u Real. Ali, ni ponuda Reala nije sigurna, jer oni ne nameravaju da plate 170 miliona za Francuza. U stvari, Pogba je kamen spoticanja između Pereza i Zidana. Čeka se odluka De Hee, ako ne produži ugovor i on će biti na prodaju, Baji je meta Arsenala, Lukaku je ipak preskup za italijanske klubove.

Budžet je oko 250 miliona evra za nove igrače, plus deo novca od eventualno prodaje Pogbe bi bio utrošen da bi se dodatno pojačala ulaganja u novi tim.

Mene su Dan Džejms iz Svonsija sa kojim je posao gotovo završen, jedan štoper, Kulibali ili Mekgvajer, zatim Tilemans iz Milana, Van Bisaka iz Kristal Palasa i Garet Bejl koji bi mogao u Junajted da stigne na pozajmicu.

Drugim rečima, Solskjer je spreman da plati svetski rekord za štopera, reši pitanje desnog beka, ojača vezni red, i podmladi tim. Najmanje promena će biti u napadu, jer Marsijal, Rašford i Lukaku ostaju, sigurni su Lingard koji je dosta kritikovan, ali i štoperi Lindelef i Džons, Dalot, Šo, Matić, Fred, Ešli Jang, MekTominej.

U slučaju dobre ponude klub bi mogao da napusti Roho, ali i Darmijan, međutim to će zavisiti od sposobnosti Vudvorda da dovede pomenute igrače.

Tim bi mogao da izgleda ovako:

De Hea,

Van-Bisaka, Mekgvajer, Lindelef, Šo,

Matić (Rajs), Pogba, Tilemans,

Marsijal, Rašford, Bejl.

Jasno, ovo je idealna postava, kako rekosmo De Hea je neodlučan, kao i Pogba, u svakom slučaju biće velikih promena u ekipi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.