Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 12:03

Budućnost se ne šali: Kapiten Šehović na još dve godine

Važan posao Podgoričana

Budućnost je na dobrom putu da sklopi tim za narednu sezonu i pre zvaničnog otvaranja prelaznog roka. Nekadašnji šampion ABA lige je već završio posao sa Rašadom Vonom, priča se o Melvinu Edžimu iz Unikahe, ali to nije sve.

Danas su Podgoričani završili još jedan veliki posao. Kapiten tima i jedan od najdugovečnijih igrača u redovima Budućnosti Suad Šehović potpisao je novi ugovor.

''Kapiten Suad Šehović je produžio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovor sa Budućnost Volijem na još dve sezone“, stoji u kratkom obaveštenju na sajtu Budućnosti.

Šehović je u sezoni koja je za nama imao odlične procente šuta za tri poena u ABA ligi (47 posto). Postizao je 6, 7 poena i imao 3 skoka po meču.

Ovo će biti osma vezana sezona odličnog šutera u Podgorici. Njegov ostanak bio je izvestan već nekoliko dana, posle sednice Upravnog odbora kluba, kada se i Šehovićevo ime našlo na spisku igrača koji će i naredne sezone igrati u ekipi Budućnosti.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.