Budućnost porazom završila učešće u Evrokupu, šta im se desilo u poslednjoj četvrtini?

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost porazom završila učešće u Evrokupu, šta im se desilo u poslednjoj četvrtini?

Skroman učinak lidera ABA lige ove sezone u Evrokupu.

Za košarkaše Budućnosti večeras je završen njihov ovosezonski evropski put.

U Grupi D Evrokupa ostvarili su skor od tri pobede i sedam poraza, što im je bilo dovoljno za peto mesto, u društvu poljskog Aseka, koji takođe ima pomenuti učinak.

U poslednjem kolu ove grupe, Budućnost je poražena na gostovanu u Nemačkoj od Oldenburga rezultatom 102:99.

Sjajno su Podgoričani odigrali prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četvrtinu, dobili je sa 30:16 i dugo su održavali vođstvo, ali u poslednjoj četvrtini su potpuno posustali u odbrani i u tih deset minuta dozvolili rivalu da im ubaci čak 38 poena, ukupno 63 tokom drugog poluvremena!

S obzirom na takav učinak u odbrani, konačna razlika čak i nije loša za goste iz Podgorice, u čijim redovima je Kilpatrik bio najefikasniji sa 24 poena, a po 13 su upisali Ivanović i Bamfort.

Blejks sa 31 i Mahalbašić sa 25 poena bili su najbolji u pobedničkoj ekipi.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.