Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 10:58

Budućnost ostala bez pola tima: Ugovori istekli Ivanoviću, Edžimu, Mitroviću...

Ostaju Kobs, Popović, Apić...

Osvojila je Budućnost titulu prvaka Crne Gore, a taj podignuti trofej je bio labudova pesma za dobar deo ekipe.

Podgoričani su nakon završetka poslednje utakmice ostali bez polovine tima, jer su ugovori istekli petorici igrača.

Najviše interesovanja izaziva sudbina plejmejkera Nikole Ivanovića. Za rođenog Podgoričanina se pominjalo da postoji interesovanje Partizana, koji bi mogli da iskoriste činjenicu da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od danas slobodan igrač. Ivanović je u poslednje dve sezone bio među najboljim igračima Budućnosti, a nastupi u srpskoj ligi mu nisu strani, pošto je takmičarsku 2015/16. proveo u Megi.

Crnogorski mediji tvrde da Plavi neće tako lako pustiti Ivanovića, da će se potruditi da ga nagovore da potpiše novi ugovor.

Slobodan je od danas i Luka Mitrović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, potom Melvin Edžim, koji je potpuno razočarao navijače Budućnosti u finalnoj seriji plej-ofa, te Vili Rid i Amadeo Dela Vale, koji je već dogovorio sve uslove sa Brešom.

Što se tiče košarkaša pod ugovorom za sledeću sezonu, dres Budućnosti će nositi Džastin Kobs, Petar Popović, Suad Šehović, Danilo i Zoran Nikolić i Dragan Apić.

Traži Budućnost i novog trenera, pošto Dejan Milojević odlazi da bude deo stručnog štaba Golden Stejta, a najbliži klupi je Aleksandar Džikić, kojem bi to bio drugi mandat u podgoričkom klubu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.