Budućnost ne žali novac za jadranski tron - stiže Ostin Dej

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost ne žali novac za jadranski tron - stiže Ostin Dej

Podgoričani se namerili na odličnog američkog centra...

Žalgiris je bacio bombu pred novogodišnje praznike, a uskoro bi nešto slično mogla da uradi i podgorička Budućnost! Prvi čovek tog kluba Dragan Bokan pre dva dana najavio je pojačanje na poziciji centra kao nagradu za odlične igre u dosadašnjem delu sezone, pa Vijesti donose informaciju da je odluka pala da to bude iskusni Ostin Dej.

Dej može da igra na pozicijama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << četiri i pet, raskinuo je ugovor sa Hapoelom iz Jerusalima i sada je slobodan u izboru nove sredine, tako da ne čudi što se njegovo ime pominje po košarkaškim kuloarima. Pogotovo jer se njegov odlazak iz Izraela vremenski poklapa s Bokanovom najavom o pojačanju...

Iza iskusnog Amerikanca je duga NBA karijera tokom koje je igrao za Detroit, Memfis, Toronto, San Antonio i Atlantu, a u Evropu je stigao 2015. Od tada je branio boje italijanskog Pezara i Galatasaraja, pre nego što je došao u Jerusalim.

Ostin Dej je ove sezone dva puta igrao protiv Budućnosti u Evrokupu. U Morači je postigao 10, u Jerusalimu 13 poena. Najbolju partiju u dresu Hapoela pružio je protiv Bajerna kada je ubacio 28 koševa i za tri pucao 5/8... 

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.