Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 00:23

Brutalni Milvoki ubacio 82 poena za poluvreme, Janis korak bliže Abdul-Džabaru (VIDEO)

Mladi Grk predvodio saigrače do ubedljive pobede nad Filadelfijom

Posle neizvesnog prvog poluvremena, malo ko mogao je pretpostaviti šta sledi u drugom delu duela Milvoki Baksa i Filadelfije Seventisiksers.

Jesu domaćini na veliki odmor otišli s 10 poena prednosti (50:40), ali s njega su se vratili kao da ih je nešto ozbiljno razljutilo tokom pauze. Uspeli su gosti da priđu na poen razlike, ali je onda Milvoki serijom 20:3 od 55:54 došao do 75:57. Raspala se potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odbrana drugoplasiranog tima Istočne konferencije, a do kraja nije uspela da se sastavi. Baksi, inače su u durom poluvremenu ubacili neverovatnih 82 poena i slavili 132:94, nanevši rivalu četvrti uzastopni poraz, pa je sada razlika između ovih timova samo dve pobede više u korist Seventisiksersa.

Iako nije bio najefikasniji u svom timu, Janis Adetokunbo ponovo je bio u centru pažnje. Ubacio je 24 poena, uz 14 skokova i sedam asistencija, a zakucavanjem u trećoj četvrtini - tokom koje je predvodio ekipu do rezultatskog otcepljenja - postao je drugi najefikasniji igrač u istoriji Milvoki Baksa. Prestigao je Glena Robinsona (12.010 poena) i približio se Karimu Abdul-Džabaru koji je na 14.211 poena. Jasno je da će 26-godišnji Grk vrlo brzo na prvo mesto...

With this dunk, Giannis becomes the Bucks' 2nd all-time leading scorer...many down, one to go ????

1. Kareem Abdul-Jabbar (14,211 points)

2. Giannis Antetokounmpo (12,011 points)

3. Glenn Robinson (12,010 points)pic.twitter.com/UPFSYkwXyV

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.