Brutalan nokaut po povratku fudbala VIDEO

Izvor: B92, 18.Jun.2020, 09:07

Brutalan nokaut po povratku fudbala VIDEO

Španski fudbaler Erik Garsija doživeo je povredu glave tokom meča sa Arsenalom.

Garsija je, pri završnici meča, završio nepomičan na travi Etihada nakon što ga je saigrač Ederson nokautirao.

Devetnaestogodišnji Španac se vraćao u odbranu po jednu loptu, ali je na njega (i loptu) naleteo brazilski golman i obojicu "odalamio" pesnicom.

Garsija je u istom položaju ležao narednih desetak minuta, pa je, nakon što je imobilizovan, prebačen na nosilima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u bolnicu na dalja testiranja.



"Trenutno ima svest, to je dobar znak. Mislim da mu je potreban još jedan test u bolnici. Razume šta se dešava oko njega, ali moramo da sačekamo",
rekao je Pep Gvardiola posle meča.

Garsija je odigrao dobar meč nakon što se neočekivano našao u prvoj postavi Sitija, koji je sa 3:0 pobedio Arsenal.

Rahim Sterling je izjavio da je na početku "izgledalo loše", ali da je nešto kasnije Garsija "izgledao bolje". Možda se zati Ederson smejao dok je Garsija nepomično ležao na travi i Sterlingu pokazivao na svoju šaku tj. rukavicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.