Bruka evropskog velikana - probudio se iz kome posle tri godine, pa dobio otkaz!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruka evropskog velikana - probudio se iz kome posle tri godine, pa dobio otkaz!

Ajaks će morati i na sud.

Fudbaler Ajaksa Abdelhak Nuri se nedavno probudio iz kome posle skoro tri godine od strašnog događaja kada je pao u nesvest usred prijateljske utakmice.

Holanđani su plaćali sve troškove lečenja i zbrinjavanje talentovanog fudbalera, ali to više neće biti slučaj.

Ajaks je odlučio da formalno raskine ugovor sa svim igračima kojima ugovor ističe na leto 2020. godine, uključujući i Nurija.

Da "kopljanici" to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu učinili, ugovor bi automatski bio važeći i za narednu sezonu zbog kolektivnog ugovora profesionalnih fudbalera Holandije.

Nurijeva porodica je u pravnom sukobu sa Ajaksom, pa ostaje da se vidi kako će ovo uticati na čitav proces.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ajaks raskinuo ugovor sa dečakom koji se probudio iz kome

Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2020

Prošle sedmice svet je obradovala vest da se Abdelhakl Nuri probudio iz jednogodišnje kome i počeo da daje znakove života. Mladi vezista Ajaksa na dobrom je putu da dobije najvažniju utakmicu, da preživi, ali će dalje morati bez giganta iz Amsterdama. Makar formalno. Prema pisanju tamošnjeg Telegrafa,...

Nastavak na MozzartSport.com...

JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU, A SADA MU PREDSTOJE NOVE TEŠKOĆE: Posle 3 godine probudio se iz kome a klub mu uručio OTKAZ

Izvor: Kurir, 31.Mar.2020

Mladi fudbaler Ajaksa Abdelhak Nuri izašao je iz kome u kojoj je bio od jula meseca 2017. godine, nakon što je u prijateljskom meču protiv Verdera doživeo srčani udar, a sada mu je rukovodstvo kluba uručilo - otkaz! 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.