Brojevi govore, Murinjo je osvetnik, večeras dolazi po Junajted!?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojevi govore, Murinjo je "osvetnik", večeras dolazi po Junajted!?

Ako se pogleda statistika protiv bivših klubova, na "Old Trafordu" su u pravu što se pribojavaju večerašnje utakmice...

Tema dana je povratak Murinja na "Old Traford" sa novim klubom, Totenhemom. Tri pobede, dve u prvenstvu i protiv Olimpijakosa u LŠ su podigle raspoloženje među navijačima, a u Junajtedu smatraju da ne postoji gori trenutak da se suoče sa bivšim trenerom.

Kako je Murinjo prolazio protiv bivših ekipa?

Vodio je Benfiku, dobio otkaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer mu nisu dozvolili da izabere svoje saradnike, kasnije je četiri puta igrao protiv "Orlova", imao tri pobede i remi.

Morao je težim putem, preko Uniao Leirije, ovaj klub je vodio pre Porta, protiv njih igrao tri puta, jasno, dobio sva tri meča.

Posle je pokorio Evropu sa Portom i dobio ulaznicu za najveću scenu, kasnije je vodio timove šest puta protiv "Zmajeva", tri pobede, dva poraza i remi.

Protiv Čelsija, koji je vodio u dva navrata i osvojio tri titule je igrao devet puta, ima polovičan učinak, po 4 pobede i poraza i remi. On je sa Interom (protiv koga nikada kasnije nije igrao, odnosno vodio drugi klub) izbacio Čelsi iz Lige šampiona 2010. i osvojio titulu prvaka Evrope. Ali izgubio je u oktobru 2016. na "Stamford Bridžu" sa 4:0, za zatim i u kupu sa 1:0 od "Plavaca".

Kada se sve sabere vodio je 23 puta druge timove protiv klubova koji je trenirao, ima više od 50% pobeda, 23 meča, 13 dobijenih utakmica, sedam izgubljenih, tri remija...

Dakle, Junajtedu neće biti lako protiv "osvetnika" večeras...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.