Britanci popustili – reprezentacija Srbije dobila vize!

Izvor: B92, 18.Maj.2022, 17:43

Britanci popustili – reprezentacija Srbije dobila vize!

Tekvondo reprezentacija Srbije dobila je vize za takmičenje na Evropskom prvenstvu u Mančesteru od 19. do 22. maja.

Velika Brijatija je prethodno uskratila vize polovini članova tekvondo reprezentacije, među kojima je i svetska šampionka Vanja Stanković.

Ipak, došlo je do obrta, te su svi članovi ekipe dobili vize i očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da stignu na vreme za merenja i borbe.

"Svi članovi tekvondo reprezentacije Srbije dobili su vize za ulazak u Veliku Britaniju i učestvovaće na Evropskom prvenstvu u tekvondou koje se održava od danas do 21. maja u Mančesteru", izjavio je Tanjugu generalni sekretar Tekvondo saveza Srbije Miroslav Krklješ.

Krklješ je posebno zahvalio ambasadorki Srbije u Velikoj Britaniji Aleksandri Joksimović i Ministarstvu spoljnih poslova Srbije na pomoći koju su im pružili prilikom dobijanja viza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.