Briljantni Nikola Milutinov, ovo je monstruozni indeks korisnosti!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briljantni Nikola Milutinov, ovo je monstruozni indeks korisnosti!

Fantastična partija Nikole Milutinova u pobedi Olimpijakosa na startu grčkog šampionata.

U okviru prvog kola grčkog košarkaškog šampionata, ekipa Olimpijakosa je stigla do prve pobede i to protiv Holargosa.

Nije bilo tako lako iako je u jednom trenutku izgledalo da će biti tako, pošto su domaći vodili sa 22 poena prednosti početkom treće deonice, ali su gosti uspeli da smanje rezultat na -6 pred ulazak u poslednju deonicu.

Ipak, na kraju je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 88:78, a dominirao je Nikola Milutinov koji je imao 24 poena (8/10 za dva poena), 7 skokova (4 ofanzivnih) za ukupan indeks 42!

Dominirao je pod košem, čak 12 faulova su igrači gostiju napravili nad njim i nema sumnje da će srpski centar biti jedna od najvećih uzdanica ovog tima u sezoni pred nama.

Kotas i Hokins najbolji kod gostiju sa 13 poena, 12 je dodao Vladimir Janković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.