Breša već u Seriji B, neće igrati i ako se nastavi sezona?!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 16:24

Breša već u Seriji B, neće igrati i ako se nastavi sezona?!

Spremni su na sve jer prema prvom čoveku kluba prekinuta sezona više nema smisla.

Predsednik fudbalskog kluba Breša Masimo Ćelino izjavio je danas da je njegov tim spreman da službenim rezultatom izgubi sve preostale utakmice ako se Serija A nastavi.

"Ova sezona više nema smisla. Povratak aktivnostima je čista ludost. Ako nas prisile na to, spreman sam ne dozvolim timu da igra i sve izgubimo službeno sa 3:0, iz poštovanja prema građanima Breše i njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najmilijima koji više nisu sa nama", rekao je između ostalog Ćelino za list "Gazeta delo sport".

Breša je treća najugroženija provincija u Italiji sa više od 8.500 slučajeva zaraze korona virusom i 1.300 mrtvih.

Predsednik Lacija Klaudio Lotito je nedavno optužio Selina da pokušava da izbegne ispadanje.

"Mene uopšte nije briga za ispadanje. Rezultatima do sada smo zaslužili da ispadnemo i ja sam kriv za to", odgovorio je Ćelino.

Breša je poslednja na tabeli Serije A.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Breša neće igrati ako se nastavi Serija A

Izvor: B92, 02.Apr.2020

Predsednik FK Breša Masimo Selino izjavio je da je njegov tim spreman da službenim rezultatom izgubi sve preostale utakmice ako se Serija A nastavi..."Ova sezona više nema smisla. Povratak aktivnostima je čista ludost. Ako nas prisile na to, spreman sam ne dozvolim timu da igra i sve izgubimo službeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.