Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021, 06:40

Brazilu pripao okršaj teškaša, SAD nije izdržao rafalnu paljbu sa svih strana

Iako su Ameri dobili prvi set sa 32:30, tim iz Južne Amerike se veseli - 3:1

Strašan prvi set, ogromna borba, okršaj teškaša, pa - metla. Tako se otprilike kretao meč između Brazila i Sjedinjenih Američkih Država koji je završen u korist Brazilaca rezultatom 3:1 (30:32, 25:23, 25:21,25:20).

Bilo je potrebno malo vremena Brazilcima da uhvate ritam, a treba im odati priznanje i na karakteru jer su posle jako teškog prvog seta zaigrali u svom ritmu i dobili ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << derbi.

Raspoloženi za bombardovanje bili su snažni Leal, kao i Rikardo Souza i Valas. Sevalo je na sve strane, a SAD to na kraju nije izdržao iako je bolje počeo meč.

Jednostavno su Brazilci bili previše dobro napadački raspoloženi. Tako da čak i kada je SAD imao šansu da se vrati u četvrtom setu, napadači Brazila su i na pomeren prijem reagovali na pravi način i probijali dvojne i trojne blokove.

Rikardo Souza je završio meč sa 19 osvojenih poena, 18 je uzeo snažni Leal, a 17 brutalni Valas. Kod Amera je očekivano prednjačio Metju Anderson sa 22, a 21 je osvojio Tori Defalko.

Posle ovog meča Brazilci su na skoru 3-1, dok je SAD na 2-2.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.