Brazilci znaju, Nejmar ima uslov za Real, dovedite mu ovu dvojicu, dolazi i on!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilci znaju, Nejmar ima uslov za Real, dovedite mu ovu dvojicu, dolazi i on!

Brazilski mediji govore o interesovanju Real Madrida za Nejmara.

Da li je Nejmar zadovoljan u Pari Sen Žermenu?

Imajući u vidu da ga tamo gledaju kao u Boga i da je glavni igrač tima, sigurno da jeste, ali sa druge strane, one takmičarske, igra protiv slabih timova, francuska liga je daleko slabija od španske ili engleske.

Da li je povratak u Španiju rešenje?

Otkako je došao u PSŽ pominje se njegov odlazak u Real Madrid, mediji su nagađali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da postoji interesovanje Florentina Pereza, a u istom tempu su nastavili i brazilski mediji koji danas pišu da španski gigant želi Nejmara od naredne sezone u svojim redovima.

Znaju i šta je uslov, pišu da Nejmar traži još dva fudbalera u Real Madridu naredne sezone, a da su to brazilski igrači Firmino i Markinjoš.

Deluje nezamislivo, zar ne?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.