Brazil već stigao da napravi brljotinu, ali će od toga Švajcarce još više boleti glava!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil već stigao da napravi brljotinu, ali će od toga Švajcarce još više boleti glava!

Svita oko fudbalera baš nema neki osećaj za tajnovitost, ali generalno, ovo što će videti Vlado Petković liči na košmar.

Neko će reći, to može da se desi samo Brazilcima, ali svejedno, sigurno je Švajcarskoj teže nego njima.

Zbog čega?

Naime, jedan od prijatelja Gabrijela Žesusan napadača Sitija, na Intagramu je otkrio tim koji Tite uigrava za debi u nedelju protiv Švajcarske.

Brazilski selektor je imao nekoliko dilema, ali eto, novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je neočekivano olakšan posao.

Doduše, sada i Vlado Petković, selektor Švajcaraca može na osnovu ovoga da sprema taktiku, ali čini se da mu neće biti dobro ako je video sastav rivala.

Ako mu je za utehu, svako bi se osećao loše.

Naime, Tite se odlučio za Alisona na golu, Danila i Marsela po bokovima, Tijaga Silvu i Mirandu (nema Markinjoša) na štoperskim pozicijama, Paulinja, Kutinja, Vilijana, Nejmara i Gabrijela Žesusa.

Dakle, veoma ofanzivno, 4-2-3-1, jasno je, Kutinja je gurnuo napred, iako se spekulisalo da će opreznije ući u meč, vrlo je jasno, od samog početka će napasti tvrde Švajcarce koji su u kvalifikacijama primili samo sedam golova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.