Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2021, 10:02

Branko Žigić podneo ostavku, drugi put za tri i po meseca

Proleter bez trenera

Početkom prethodnog prvenstva nije znao za poraz, sad ne zna za pobedu. Posledica je ostavka Branka Žigića na funkciju šefa stručnog štaba Proletera iz Novog Sada.

Mladi stručnjak se na ovaj potez opredelio posle serije loših rezultata na startu sezone, javlja Sportski žurnal. U premijernom kolu je poražen od Partizana na „Karađorđu“ (0:4), zatim izgubio od Voždovca na krovu Tržnog centra „Stadion“ (1:2), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da bi nezadovoljstvo kulminiralo kiksom protiv Novog Pazara na domaćem terenu (2:2), iako je u tom meču tim sa Slane bare nadokandio dva gola minusa.

Ovo je drugi put u tri i po meseca da se Žigić povlači sa klupe Proletera. Najpre je podneo ostavku uoči susreta sa Partizanom u zavšnici prethodne sezone, pred kraj aprila, ali se vratio posle samo tri kola, kako bi Novosađani izbegli kaznu Superlige, pravila dozvoljavaju da jedan tim baš tri utakmice bude bez vlasnika PRO licence.

Žigića je u tom periodu menjao Sekula Rašiovan. Nije isključeno da bivši trener omladinaca Vojvodine dobije šansu na subotnjem gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu. Možda i na mečevima sa Radničkim iz Niša i imenjakom iz Kragujevca. Dok rukovodioci ne pronađu rešenje na duge staze.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.