Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 03:09

Bragantino redovno dobar odabir za klađenje, Ponte Preta nije imala šanse

Slavlje ovog sastava protiv Ponte Prete - 2:0

Ukoliko volite da se kladite na južnoamerički fudbal, ako ste noćna ptica pa vam ne pada teško da pratite tikete tokom noći, onda ste verovatno primetili tim po imenu Bragantino u brazilskoj Paulisti. Ta ekipa je igrala protiv Ponte Prete i slavila sa 2:0 (1:0) i tako nastavila da ređa dobre rezultate.

Često Bragantino donosi prolaz tiketa, a ovo mu je bila recimo peta pobeda na poslednjih šest utakmica u šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Paulista.

Nekako se samo čekalo kada će domaćin da probije oklop gostiju i to se dogodilo u 38. minutu, pred odlazak na poluvreme, onako kako najviše boli protivnika. Strelac je bio Pedrinjo i na taj način je najavio novi trijumf Bragantina u zgusnutom rasporedu.

Snašao se najbolje u šesnaestercu, iako nije mnogo visok dobro se pozicionirao i glavom napravio prednost Bragantinu.

Kako je domaći sastav završio prvi deo, tako je nastavio drugi deo igre. Strelac za 2:0 bio je Italo na asistenciju Aderlana i posle toga Ponte Preta nije imala nikakve šanse.

Sada Bragantino ima 20 bodova na kontu, pa je tim koji pripada Red Bulu dodatno uvećao prednost u odnosu na drugoplasirani tim grupe C Novorizontino. On je na 11 bodova, ali je odigrao čak tri meča manje.

BRAZIL, PAULISTA - 11. KOLO

Utorak

Bragantino - Ponte Preta 2:0 (1:0)

/Pedrinjo 38, Italo 51/

03.15: (1,72) Sao Bento (3,40) Sao Kaetano (4,90)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.