Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2021, 11:25

Borusija ljuta na sudije: Rekli su da nije penal ako lopta prvo udari u glavu

Istina, Emre Džan zaista nije morao da digne ruku toliko visoko

Situacija koju bismo svrstali u kategoriju 50/50. Ruka Emrea Džana zaista nije morala da bude tako ispružena. Sa druge strane, jeste ga lopta pogodila prvo u glavu. Sudija Karlos del Sero je ipak svirao penal, koji je Rijad Marez pretvorio u izjednačenje od 1:1 i Borusija Dortmund je izgubila prednost za plasman u polufinale Lige šampiona.

Na kraju, Fil Foden je postigao i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugi gol za Mančester Siti, ali trener Borusije Edin Terzić smatra da bi sve bilo drugačije da nije bilo tog penala. Uz napomenu da su Građani zaslužili da prođu dalje, ipak i kritike na račun sudija.

Nervira me samo zato što smo plasman u narednu rundu ispustili zbog dva tako primljena gola. Pred početak sezone su nam vrlo jasno rekli: ako loptu udariš prvo glavom, pa tek onda rukom, to se neće smatrati kršenjem pravila. Nismo preterano srećni sudijskim odlukama u poslednjih sedam dana”, rekao je Terzić posle poraza od 1:2.

(1,60) Viljareal (3,75) Dinamo Zagreb (6,50)

Ponavlja: sve bi bilo drugačije da nije bilo tog gola u 55. minutu.

Pali smo posle tog izjednačenja. Želeli smo da učinimo utakmicu tesnom i dugo smo uspevali u tome, ali…

… Ali Siti ide dalje.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.