Borovčanin u bolnici zbog koronavirusa

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 11:32

Borovčanin u bolnici zbog koronavirusa

Predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin pozitivan je na koronavirus zbog čega se nalazi se na bolničkom lečenju.

Kako je saopšteno iz Bokserskog saveza Srbije, Borovačanin je u utorak u teškom stanju primljen u bolnicu " Dragiša Mišović".

"Konstantovan mu je korona virus i dva dana je bio na 24-časovnom kiseoniku. Od jutros mu se stanje stabilizuje i kiseonik prima povremeno uz infuzije", navodi se u saopštenju.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borovčanin u bolnici zbog korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021

Predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS)Nenad Borovčanin pozitivan je na korona virus zbog čega se nalazi se na bolničkom lečenju...Kako je saopšteno iz Bokserskog saveza Srbije, Borovačanin je u utorak u teškom stanju primljen u bolnicu " Dragiša Mišović"..."Konstantovan mu je korona virus...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.