Izvor: RTS, 12.Apr.2021, 16:41

Borjan brani, a Mitrović daje golove za malog Gavrila

Kapiten Crvene zvezde golman Milan Borjan pridružio se humanitarnoj akciji za malog Gavrila. Njegov dres iz kanadske reprezentacije biće prodat na aukciji koja traje do utorka u 20 časova. Fudbalski savez Srbije donirao je dres Aleksandra Mitrovića.
U Fejsbuk grupi "Licitiraj za život", gde se u poslednjih nekoliko meseci obavljaju licitacije u humanitarne svrhe, našla se veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zanimljiva ponuda. Naime, po prvi put u Srbiji golman Crvene zvezde Milan Borjan poklanja svoj dres iz reprezentacije Kanade. Borjan se pridružio celom timu za malog Gavrila kome je potrebno 2,5 miliona dolara za život.

Pre Gavrila, Borjan je aktivno učestvovao u istoj akciji za Minju Matić, za koju je skupljen novac i ona se uspešno oporavlja nakon terapije primljene u SAD.
Licitacija je još u toku i traje do utorka, 13. aprila, u 20 časova.
Svi zainteresovani mogu da se priključe akciji klikom 
 
Dres najboljeg strelca u istoriji fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandra Mitrovića postavljen je na aukciju na sajtu Limundo, a sredstva koja se uplate biće usmerena na račun za lečenje malog Gavrila Đurđevića.
Kako se navodi u saopštenju, aukcija će trajati sedam dana.
Crveni, tzv. domaći dres Srbije, sa potpisom Aleksandra Mitrovića donirao je Fudbalski savez Srbije.
Za njegov dres možete licitirati ovde 
Danas je objavljeno da je dres Dušana Tadića prodat za 125.000 dinara u sklopu ove iste akcije. 
Ranije je za pomoć Gavrilu prodata kapitenska traka Kristijana Ronalda, koju je "bacio" posle utakmice Srbija–Portugalija, kopačke i dres srpskog reprezentativaca Stefana Mitrovića, kao i potpisani dres Dejana Stankovića. 
Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete na aukciji, malom Gavrilu možete pomoći slanjem SMS poruke 973 na 3030.  
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.