Borjan: Hvala Stankoviću na izjavama, to nas je dodatno motivisalo

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan: Hvala Stankoviću na izjavama, to nas je dodatno motivisalo

Čuvar mreže Crvene zvezde izneo impresije nakon najvećeg klupskog uspeha u poslednjih 30-ak godina

Sigurni kanadski golman naglasio je zajedništvo ekipe kao recept za uspeh na večerašnjem meču, ali se i zahvalio svom kolegi iz protivničke ekipe, Cicanu Stankoviću, na izjavama kojima je podstakao nadaleko poznati srpski inat i želju za pobedom cele ekipe.

"Najpre bih se zahvalio golmanu Salcburga, Cicanu Stankoviću, koji je nakon prvog meča govorio da se Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << branila, da su bolji. Eto, mi ipak prođosmo u Ligu šampiona, a oni u Ligu Evrope. Naglasio bih da su nam takve izjave dale dodatnu motivaciju da ih pobedimo. Što se tiče samog meča, odigrali smo fenomenalno. Primili smo nezgodne pogotke pri kraju prvog i na samom početku drugog poluvremena. Ali, izdigli smo se iz toga, nismo potonuli. Pokazali smo da možemo da se vratimo u meč. Izjednačili smo, držali rezultat i na kraju prošli dalje. Ja još uvek nisam svestan uspeha, ali sutra će sve već doći na svoje", u dahu je izneo impresije čuvar mreže crveno-belih.

Zvezdina "jedinica" večeras je bio na visini zadatka, osim manjeg pada koncentracije početkom duela...

"Cela ekipa je odigrala odlično, niko se pojedinačno nije isticao. Mi smo jedan veliki tim, ginemo jedan za drugog, kao što je mene Vujadin spasao kada sam, na početku utakmice, izleteo da zaustavim napad protivnika. Iskreno, ne plašimo se nikoga", rekao je Borjan.

Čini se da su efektne odbrane pri završecima mečeva postale zaštitni znak Milana Borjana...

"Mislim da je to samo deo koncentracije, pripreme za nekih 94-95 minuta koliko traje meč. Na tome redovno radim s trenerom Gašićem. Treniramo dobro i sve se vraća kako treba", rekao je Milan.

Na kraju je ukratko prokomentarisao svoja očekivanja pred sutrašnji žreb za grupnu fazu Lige šampiona.

"Ne postoji želja za određenim protivnikom. Jednostavno, ko god da dođe borićemo se maksimalno i daćemo sve od sebe, kao i do sada", zaključio je borbeni div među stativama.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.