Izvor: MozzartSport.com, 22.Feb.2020, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba za četvrto mesto

Popravio je malo utisak Genk pobedom nad Kortrajkom na otvaranju 27. kola Pro lige, ali činjenica je da se usled poraza u prošlom kolu od Standarda opasno klima Genku i plasman u plej-of  jer je Mehelen prišao samo na bod zaostatka uoči ove runde. Umesto borbe za titulu i prestiž, Genku sledi grčevita borba za Evropu. Sjajno prvo poluvreme ekipe...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ubedljivom pobedom OK Niš počeo mini-ligu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2020

Četvrti put ove sezone odbojkaši Niša savladali su subotički Spartak, a ovog puta najubedljivije, pošto su u prvom kolu mini-lige na svom terenu slavili sa 3:0 (25:18, 25:16, 25:22). Nišlije su i dalje na drugoj poziciji sa istim brojem pobeda i poraza, kao i prvoplasirana Vojvodina iz Novog Sada.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.