Borba veka ili obična lakrdija: Mekregor pristao na meč od milijardu dolara, čeka se Mejveder

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2017, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba veka ili obična lakrdija: Mekregor pristao na meč od milijardu dolara, čeka se Mejveder

Ukoliko Flojd Mejvejder pristane na uslove, prava mala sapunica oko njegovog meča sa Konorom Mekgregorom konačno će biti završena.

Konor Mekgregor, najpopularniji MMA borac današnjice potpisao je ugovor sa predsednikom UFC Dejnom Vajtom, pa je red na američkog boksera koji slovi za najplaćenijeg sportistu u istoriji.

Mejvejder se trenutno nalazi u Londonu gde će pratiti meč svog učenika Džervonta Dejvisa.

Vegas Odds Now 25-1 That Christ Will >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Return Before Mayweather, McGregor Fight Happens https://t.co/5NTDbnO7LA pic.twitter.com/l71wYTpU1d

"Od sada pa sve do kraja vikenda ne želim da me iko išta pita za Mekgregora. Pitajte me posle toga. Tada me možete pitati o meču sa Mekgregorom i odgovoriću vam. Dok ne završi meč Dejvisa, ne želim o tome", rekao je vidno nervozni Amerikanac.

Mediji spekulišu da će Mejvejder zaraditi sumu od oko 300 miliona dolara, a čitav meč bi trebao da bude vredan oko neverovatnih milijardu dolara!

Sam bokser je indirektno priznao da je pomenuta suma blizu istine.

"Verujem da sam jedan od najbolje plaćenih sportista u istoriji, uz Tajgera Vudsa, Majkla Džordana i Lebrona Džejmsa. Svi su oni takođe zaradili gomilu para", rekao je Mejvejder koji je poznat i po olakom trošenju tih istih para.

Za neke je ovo borba veka, a za druge lakrdija.

Šta vi mislite o borbi Mekregora i Mejvedera?

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.