Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 09:14

Bomba iz Argentine ili vlažni snovi Građana: Mesi pregovara sa Sitijem!

Ako neko ima para da dovede lidera Barselone, onda je to klub sa Etihada

Naprasno prekinuti pregovori između Barselone i najsjajnije zvezde katalonskog giganta Lionela Mesija nisu posebno šokirali ljubitelje fudbala.

I ramnije je Argentinac umeo da se naljuti kada mu se nešto ne sviđa i povuče u sebe, što za javnost što za klub. Ovaj put se pregovara o produženju ugovora, što bi u svakom drugom slučaju morala biti rutina. Ipak je Mesi od malih nogu u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Blaugrani, te je postao, može se slobodno reći tamošnji inventar.

Ali pakleno skup i tražen inventar. Toliko da se sada već ozbiljno sumnja da je dobio mnnogo bolju ponudu od one koju mu je na sto stavila Barsa i da je ponuda stigla sa zapadne strane Lamanša.

Naime, kako pišu pojedini argentinski, španski i britanski mediji, među kojima su i pojedini respektabilni, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena na meti je Mančester Sitija. Tačnije, prebogatih gazdi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. A ako neko ima para da dovede Mesija, to su oni.

Ovu priču je, zanimljivo potvrdio i nekadašnji as Barse, Rivaldo. Ne treba ipak zaboraviti da Siti po svemu sudeći zbog kršenja finansijskog fer-pleja neće igrati narednu Ligu šampiona, a i pitanje je kako bi napravio prostor u budžetu za ovog "kapitalca". On naime godišnje dobija oko 30 miliona evra plate od kluba, a procenuje se da mu je tržišna vrednost oko 400 miliona. Ugovor sa Barsom mu ističe narednog leta, pa je to što je prekinuo pregovore je možda uradio i zarad voljenog kluba. Jer ukoliko ode za godinu dana Katalonci neće dobiti od toga prelaza ni cvonjka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

A da li je ovo samo puko nagađanje, ili će se Mesi ponovo spojiti sa Pepom Gvardiolom sa kojim je sjajno sarađivao na Kamp Nou saznaćemo već ovog leta.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.