Bol briljirao, ali mu ponestalo magije

Izvor: B92, 05.Feb.2023, 22:27

Bol briljirao, ali mu ponestalo "magije"

Košarkaši Orlanda savladali su Šarlot u "Spektrum centru" rezultatom 119:113.

Hornetsi su bolje otvorili meč i tokom uvodnih 12 minuta imali i dvocifrenu prednost, ali već u drugom kvartalu dolazi do rezultatske "klackalice".

Ekipa Medžika je u trećoj deonici prebacila momentum na svoju stranu, povela sa za njih najvećih +12, ali im ni to nije bilo dovoljno za mirnu završnicu. Uprkos preokretu protivnika na startu poslednjeg dela igre, Orlando je naposletku iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šarlota otišao sa pobedom.

Do trijumfa ih je predvodio Paolo Bankero sa 22 poena, 10 skokova i pet asistencija. Vendel Karter je takođe imao dabl-dabl učinak sa 20 poena i 12 asistencija, dok je Markel Fulc pored 16 poena dodao i pet asistencija. Dvocifren je bio još Franc Vagner sa 14 poena i šest skokova.

Kod Šarlota je najefikasniji bio Lamelo Bol sa 33 poena, osam skokova i šest asistencija. Odličan je bio i Teri Rozir sa 24 poena, šest asistencija i tri skoka.

Šarlotu je ovo bio četvrti poraz u nizu i sada su pretposlednji na Istoku sa 15 pobeda i 40 poraza. Očekuje ih meč sa Vizardsima u Vašingtonu.

Mesto iznad njih je upravo Orlando sa 22 pobede i 32 poraza. Ovo im je druga uzastopna pobeda pred put u Njujork i meč sa Niksima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.