Bokseri i publika pomogli najugroženije pojedince i porodice (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2021, 15:59

Bokseri i publika pomogli najugroženije pojedince i porodice (AUDIO)

Već treću godinu Bokserski klub "Patriote" u Novom Sadu organizuju humanitarni međunarodni turnmir "Nevidljivi heroji", u sklopu koje se organizuje humanitarna kacija sakupljanja novčane pomoći najugroženijim porodicama palih boraca u proteklim ratovima na prostorima bivše Jugoslavije.

Suma od 90 hiljada dinara uplaćena je na račun humanitarne organizacije "Kosovski božuri", dok je dodatnih 40 hiljada ustupljeno samohranoj majci iz sela Šajkaš.

Osim naših >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << boraca, na turniru su učestvovali bokseri sa Kipra, iz Slovenije, Grčke i Makedonije.

Trofej "Nevidljivi heroji" pripao je Grku Miksalu Camanidisu u kategoriji boksera do 80 kilograma. Najbolji senior je bokser Partizana Igor Rodić, omladinac Radovan Gligić sa Voždovca, dok je najbolji junior bio Kiparanin Mahmut Karnav. U konkurenciji kadeta pehar turnira je uručen Pavlu Beševiću iz Novog Pazara.

"Žao nam je što ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije u Novi Sad nisu stigli naši tradicionalni prijatelji iz Irske i Rusije. No, pored toga, viđen je odličan boks sa puno posetilaca jer je ring bio postavljen u holu SPENS-a, pa su brojni prolaznici posmatrali mečeve", ističe prvi čovek "Patriota" Miodrag Smiljanić.

Kao i prethodnih godina, turnir je organizovan po svetskim standardima, sa najmodernijim svetlosnim i zvučnim efektima, led ekranom i vrhunskim ozvučenjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.