Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021, 18:57

Boka i Mouče, otvoren je povratak na Bombonjeru!

Iskusni igrač bi posle devet godina mogao da se vrati u Buenos Ajres

Teška povreda Eduarda Salvija (prednji ukršteni ligamenti) primorala je Boku Juniors da potraži alternativu na krilnim pozicijama, a prema pisanju dobro obaveštenog portala TyC Sports to bi molga da bude nekadašnja velika nada kluba sa Bombonjere i bivši igrač Crvene zvezde Pablo Mouče.

Argentinac je slobodan nakon rastanka sa čileanskim Kolo Kolom i oduševljen mogućnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koja se pojavila. Mouče je dres Boke nosio između 2005. i 2012. godine.

"Tužan sam zbog vesti njegovoj povredi, doživeo sam je dva puta, po jednom na svakom kolenu. Ova mala vrata su se otvorila, a nada se nikad neće izgubiti, rado ću poslušati poziv, ako postoji. Treniram u Argentini, otvoren sam da saslušam svako interesovanje, ako je iz Boke nema sumnje da ću sesti da pregovaram", rekao je Mouče.

Pregovori ne bi trebalo da predstavljaju problem, jer je sa legendarnim Huanom Romanom Rikelmeom, sada potpredsednikom kluba, svojevremeno delio svlačionicu.

"Sa Romanom sam uvek imao dobre odnose, niakda nismo bili bliski prijatelji, uvek je to bio odnos velikog poštovanja", dodao je Mouče.

Iskusni vezista je u Boku stigao sa 18 godina iz Estudijantesa, a u argeninskom gigantu je zabeležio 129 nastupa i postigao 18 golova. Potom je igrao za Arsenal Sarandi, Kajzeri, Palmeiras, Crvenu Zvezdu, Olimpiju iz Asunsijona, Banfild, San Lorenco i Kolo Kolo.

,

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.