Bojana Milenković je zadobila strašnu povredu, a onda su odbojkašice Portorika uradile nešto o čemu svi pričaju (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 04.Okt.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Milenković je zadobila strašnu povredu, a onda su odbojkašice Portorika uradile nešto o čemu svi pričaju (FOTO, VIDEO)

Svaka čast za ovaj gest!

Odbojkašice Srbije ostvarile su petu pobedu na Svetskom prvenstvu u Japanu, trijumfom nad ekipom Portorika rezultatom 3:0 (25:23, 25:17, 27:25), a pobeda je ostala u senci povrede srpske reprezentativke Bojane Milenković.

Ona je prilikom doskoka iskrenula i povredila nogu, a vrisak koji se prolomio halom i izraz lica dovoljno govore kolike bolove je trpela Bojana.

WCH 2018 W: Milenkovic’s knee injury shaded win of Serbia #volleyball >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << #WoV #FIVBWomensWCH https://t.co/z8xB36BjiZ pic.twitter.com/hrQkXMKKvK

Ovo što se dogodilo nakon meča, pokazalo je i da među odbojkašica ne vlada rivalstvo kada se meč završi, već da sportisti vrlo dobro znaju koliko teško može da bude kada nastupi povreda, i da je važno biti čovek u svakoj situaciji.

Fantastic: Despite having just lost the match, all players from Puerto Rico ?? @FedPURVoli went to the opposite bench to comfort Serbia's ?? @ossrb #19 Bojana Milenkovic who left the game with an injury. This is #volleyball too ???#FIVBWomensWCH #volleyballWCHs pic.twitter.com/Px1TTFdcDP

To su pokazale i odbojkašice Portorika koje su odmah nakon meča pružile podršku našoj reprezentativki, tako što su joj prišle dok je sedela na klupi i sve do jedne je zagrlile.

I zvanični tviter nalog Svetskog prvenstva objavio je ovaj video.

Svi u taboru Srbije se nadaju da nije reč o težoj povredi, pa se sa nestrpljenjem očekuju rezultati snimanja.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.