Bogdanović zasenio Bogdana i Bjelicu i zatrpao koš Sakramenta

Izvor: RTS, 19.Jan.2020, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović zasenio Bogdana i Bjelicu i zatrpao koš Sakramenta

Košarkaši Sakramenta poraženi su od Jute rezultatom 123:101 u noći između subote i nedelje. Kingsi su doživeli četvrti uzastopni poraz u utakmici u kojoj se vratio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.
Bogdanović se oporavio od povrede, na terenu proveo skoro 23 minuta i za to vreme postigao 11 poena (5-10 iz igre, 1-4 za tri) i po četiri skoka i asistencije.

Drugi reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije Nemanja Bjelica ubacio je poen manje (3-4 iz igre, 2-2 za tri, 2-2 slobodna bacanja), uz tri skoka i po asistenciju i ukradenu loptu, ali njihov učinak je ostao u senci fantastičnog Bojana Bogdanovića.
Hrvat je bio najefikasniji sa 30 poena (21 u prvom poluvremenu), uz odlične procente šuta (10-15 iz igre, 6-9 za tri, 4-4 slobodna bacanja). Njega je pratio Rudi Gober koji je upisao dabl-dabl (28 poena, 15 skokova i tri blokade), dok se Donovan Mičel zaustavio na 22 poena.
U Solt Lejk sitiju je sve bilo gotovo nakon 12 minuta, pošto su "džezeri" već tada imali 16 poena prednosti, koju su rutinski sačuvali do kraja.
Kod Kingsa istakli su se još Diaron Foks sa 21 poenom, četiri više od Marvina Beglija.
Juta je pred svojim navijačima upisala11. trijumf u poslednjih 12 mečeva i sa učinkom 29-13 četvrta je na Zapadu. "Kraljevi" su u lošoj seriji, trenutno su 13. na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 15-27.
U ostalim utakmicama LA klipersi su na krilima Kavaja Lenarda i Lua Vilijamsa savladali Nju Orleans, dok je Lebron Džejms bio bolji od Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bjelica solidan, Bogdanović se vratio " Kingsi bez šanse protiv Džeza

Izvor: B92, 19.Jan.2020

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su na gostovanju od Jute Džez 123:101...Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imali su dvocifrene učinke, međutim to nije bilo dovoljno da se zaustavi ekipa iz Solt Lejk Sitija...Ovo je bila prva utakmica za Bogdanovića nakon što je propustio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.