Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2021, 05:12

Bogdanović povređen, meč sa Niksima završio u drugoj četvrtini (VIDEO)

Peh za srpskog beka i Atalantu. Filadelfija i Minesota odigrali jedan od najboljih mečeva sezone, rešen posle dva produžetka

Kraj prošle sezone Bogdanu Bogdanoviću poremetila je povreda kolena, u tekuću je ušao zdrav, ali je 21. utakmicu morao da završi već sredinom druge četvrtine zbog izvrnutog zgloba desne noge. Šepajući, uz pomoć ljudi iz stručnog štaba Atlante napustio je parket i propustio ostatak duela sa Njujorkom.

Odrazilo se to na ishod >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meča, pošto su Niksi slavili 99:90 i zaustavili niz Hoksa na sedam uzastopnih pobeda.

Do izlaska iz igre srpski košarkaš ubacio je dva poena i imao jedan skok, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Na parketu je proveo 10 minuta.

🙏Bogdan Bogdanovicpic.twitter.com/belKBWO35Q

Posle neizvesnog prvog poluvremena (51:50 za Njujork), gosti su treću deonicu dobili 10 razlike i stečenu prednost sačuvali do kraja.

Najefikasniji igrač pobedničkog tima bio je Aleks Burks sa 23 poena. Tri manje ubacio je Evan Furnije, dok je Atlantu predvodio Tre Jang sa 33 poena i sedam asistencija. Klint Kapela je bio drugi strelac ekipe sa 16, ali je imao i čak 21 skok.

Inače, Bogdanović nije jedini igrač domaćeg sastava koji je zbog povrede ranije završio meč. Pre njega u ambulantu je morao Kem Rediš zbog problema sa šakom. Krilo Hoksa je zbog te povrede i bio neizvestan za ovaj meč. Našao se u igri, ali svega sedam minuta.

Naredni meč Atlanta igra protiv Indijane u gostima, a Njujork čeka komšijski duel sa Bruklinom.

Izuzetno uzbudljiv meč ove noći odigrali su Filadelfija i Minesota. Vukovi su slavili 121:120 posle dva produžetka,

Uskoro opširnije...

NBA - REZULTATI

Filadelfija - Minesota 120:121, posle dva produžetka

/Embid 42 - Rasel 35/

Atlanta - Njujork 90:99

/Jang 33 - Burks 23/

Bruklin - Finiks

Čikago - Majami

Klivlend - Orlando

Hjuston - Šarlot

Dalas - Vašington

Juta - Nju Orleans

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.