Bogdan fantastičan u porazu Kingsa od Klipersa

Izvor: RTS, 30.Nov.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan fantastičan u porazu Kingsa od Klipersa

Košarkaši Los Anđeles Klipersa savladali su Sakramento 133:121. Fantastičnu partiju u porazu svog tima pružio je Bogdan Bogdanović postigavši svoj rekord u NBA - 26 poena. Nemanja Bjelica bio je solidan sa 11 poena. Sa druge strane, Teodosić je doprineo pobedi Klipersa sa tri asistencije, Marjanović bez minuta. Toronto posle produžetka savladao Voriorse, Lejkersi slavili protiv Indijane.
U srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << derbiju u Sakramentu Klipersi su slavili nad Kingsima upisavši svoju novu pobedu u sezoni. Tim i Los Anđelesa predvodio je Tobajas Haris sa 28 poena, šest skokova i četiri asistencije. Četiri manje imao je Montrezl Haris, dok je kod Kingsa Bogdanovića najbolje pratio Marvin Bigli sa 18 poena.

Srspski plejmejker Miloš Teodosić konačno je dobio bar malo vremena na parketu ostvarivši tri asistencije za šest minuta ali nije uspeo da se upiše u strelce. Boban Marjanović na ovom meču nije nu ulazio na parket.
Odličnu partiju u dresu „kraljeva" pružio je Bogdan Bogdanović koji je za 35 minuta postigao 26 poena, šest asistencija i čestiri skoka. Nemanja Bjelica dodao je 11 poena i pet skokova za nešto manje od 20 minuta provedenih na terenu.

Ej-Ej Klipersi su prvi na Zapadu sa 15 pobeda i šest poraza, dok je Sakramento 12. sa skorom 10-11.
Toronto je posle produžeta srušio aktuelnog šampiona lige Golden Stejt 131:128. Voriosrsima nije pomogao ni brilijantni Kevin Durent koje je meč završio sa 51 poenom, šest skokova i 11 asistencija. Reptorse je to trijumfa predvodio Kavaj Lenard sa 37 poena i osam skokova.

Toronto je prvi na Istoku sa skorom 19-4, dok Golden Stejt na Zapadu ima 15-8.
Lejkersi su slavili nad indijanom 104 97 uz novu dobru partiju Lebrona Džejmsa koji je postigao 38 poena, devet skokova i sedam asistencija. U redovima pejsersa Domatas Sabonis zabeležio je 20 poena uz 15 skokova.

Rezultati:
Toronto - Golden Stejt 131:128 (pp)
El-Ej Lejkers - Indijana 104:96
Sakramento - Ej-Ej Klipers 121:133

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.