Bobić: Nismo pregovarali s Realom o transferu Luke Jovića

Izvor: B92, 04.Maj.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobić: Nismo pregovarali s Realom o transferu Luke Jovića

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta Fredi Bobić izjavio je da niko iz Ajntrahta nije pregovarao sa Real Madridom oko transfera Luke Jovića.

Španski list As preneo je informaciju da su se Real Madrid i Ajntraht iz Frankfurta dogovorili oko prelaska srpskog napadača Luke Jovića u redove kraljevskog kluba i to za svotu od 60 miliona evra.

Međutim, kako je sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić rekao za ESPN, niko iz Frankfurta nije pregovarao sa Real Madridom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako da se čini da će se sa transferom Luke Jovića ipak malo sačekati.

"Nije bilo razgovora sa predstavnicima Reala. Još jednom ponavljam, ovo nisu bele laži, zaista nas još niko nije kontaktirao", rekao je Bobić, a preneo je ESPN.

U toku dana je u javnost izašla slika Jovićevog menadžera Faljija Ramadanija ispred prostorija Real Madrida, tako da izgleda da su se dogovrili sa njim, a da će se Ajntraht tek naknadno obavestiti.

Sve u svemu, čeka nas interesantan ishod situacije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.