Bobi zasenio i Ajversona, Filadelfija izjednačila

Izvor: RTS, 16.Apr.2019, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi zasenio i Ajversona, Filadelfija izjednačila

Srpski centar Boban Marjanović postigao je 16 poena i imao osam skokova u pobedi Filadelfije nad Bruklinom od 145:123 u drugom meču prve runde Istočne konferencije plej-ofa NBA lige. Filadelfija je izjednačila seriju na 1:1, naredni mečevi igraju se u Bruklinu.
Filadelfija je nakon poraza u prvom meču, u drugom susretu uspela da savlada Bruklin. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Napadački sjajan meč odigrale su dve ekipe, što govori i 268 postignutih poena na obe strane.

Meč je bio veoma neizvestan i nerešen sve do treće četvrtine, u kojoj je Filadelfija razbila otpor Bruklina, pobedivši treću deonicu rezultatom 51:23. U poslednjoj četvrtini domaća ekipa je bez mnogo poteškoća održavala prednost.
Boban Marjanović ponovo je odlično iskoristio minute i ukazano poverenje trenera Breta Brauna.
Srpski centar postigao je 16 poena uz osam skokova za 18 minuta na parketu. Ponovo je Bruklin, tačnije Džeret Alen rizikovao i puštao Marjanovića da šutira sa poludistance i ponovo je "srpski džin" to kaznio.
Marjanovićeva partija potpuno je oduševila legendarne košarkaše Filadelfije Alena Ajversona i Dikembea Mutomba, ali i sve prisutne u Centru "Vels Fargo". 
Najefikasniji u pobedi Filadelfije bili su Embid sa 23 i Heris sa 18 poena. Simons je dodao 18, a Redik 17 poena.
U redovima gostiju istakli su se Dinvidi sa 19 i Rasel sa 16 postignutih poena.
Rezultat nakon prva dva meča u Filadelfiji je nerešen. Serija se seli u Bruklin u "Barklejs centar", a treći meč na programu je u petak u 02.00 časa posle ponoći po našem vremenu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPEKTAKULARNI BOBI OSTVARIO REKORD KARIJERE! Srbin raspametio NBA legende: Reakcije Ajversona i Mutomba na sjajne poteze Marjanovića govore VIŠE OD HILJADU REČI! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Apr.2019

Srpski centar Boban Marjanović blistao je u pobedi Filadelfije nad Bruklinom (145:123) u drugom meču četvrtfinalne serije Istočne konferencije.

Nastavak na Kurir...

Šou Marjanovića " Filadelfija se surovo osvetila Bruklinu

Izvor: B92, 16.Apr.2019

Košarkaši Filadelfije 76ers pobedili su pred domaćom publikom Bruklin Netse rezultatom 145:123, čime su izjednačili na 1-1 u prvoj rundi plej-ofa.

Nastavak na B92...

Filadelfija izjednačila i protiv Bruklina i jedan rekord plej-ofa iz 1962, Marjanović odličan (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2019

Sledeće dve utakmice četvrtfinalnog okršaja na Istoku su u Njujorku...Filadelfija je u drugoj utakmici pred svojom publikom savladala Bruklin u četvrtfinalu plej-ofa u Istočnoj konferenciji sa 145:123 (34:28, 31:36, 51:23, 29:36). U prvom meču bilo je 111:102 za goste...Boban Marjanović je u timu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.