Bobi kao zmaj, rastura na terenu i prodaje ćebad!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi kao zmaj, rastura na terenu i prodaje ćebad!

I moderni Guliveri moraju nečim da se pokriju...

Nastavljena je predsezona u NBA, Milvoki je sa Janisom bio prejak za Dalas, Baksi su perfektni u pripremnim mečevima, "Grčka zver" je ubacila 34 poena u meču u kome je Dalas samo ublažio poraz. Kod Mavsa najbolji Dončić sa 27 poena, Marjanović odličan, za 15 minuta ubacio je 16 poena i imao 8 skokova.

Porzingis i dalje rovit, samo 11 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz očajan šut.

I Pelikansi igraju sjajno u predsezoni, tri pobede i ova noćašnju protiv Jute režirao je Zajon Vilijamson sa 26 poena, ponovo je serijom sjajnih poteza obeležio veče, pridošlice iz Lejkesa Bol i Ingram dodale su 33 poena. Kod Jute, najveće pojačanje Konli, 13 poena, Bojan Bogdanović je dao 15, drugi poraz "Džezera" na startu priprema.

Filadelfija je dobio slabi Šarlot u svom debiju, Njujork je bio lak zalogaj za Vizardse, predvođene Bredli Bilom. Boston je spustio Orlando na 75 poena, Vučević nije igrao, Čikago je bez najboljih igrača lako pao u Indijani, i na kraju Detroit je dobio Kavse preokretom u poslednjoj četvrtini.

Inače, kad smo kod Bobija, krenuo je u biznis, zajedno sa bivšim saigračem iz Detroita Entoni Toliverom. Naš igrač biće zaštitno lice kampanje, prodaju ćebad za krupne, odnosno visoke ljude, veličina ćebadi je 3 puta 3 metra, dakle četiri puta je veće od standardnog.

Možete naručiti onlike, cena je 149 dolara.

Rezultati:

Orlando - Boston 75:100

Njujork - Vašington 99:115

Šarlot - Filadelfija 87:100

Nju Orleans - Juta 128:127

Dalas - Milvoki 111:118
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOBI ODLIČAN, ALI NEDOVOLJAN ZA POBEDU MAVERIKSA: Evropljani blistali, sjajni Antetokumpo odveo Milvoki do trijumfa!

Izvor: Kurir, 12.Okt.2019

Milvoki Baksi je savladali su Dalas Maverikse rezultatom 118:111 u pripremnom meču pred početak NBA sezone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.