Izvor: RTS, 17.Jun.2021, 22:33

Bobi i Dončić ostali bez trenera, Karlajl napustio Dalas

Rik Karlajl neće sedeti na klupi Dalas maveriksa od naredne sezone.
Vest o promenama u Teksasu objavio je novinar I-Es-Pi-En-a, Adrijan Vojnarovski.
 
Rik Karlajl je obavestio vlasnika Maveriksa, Marka Kjubana, da naredne sezone neće voditi ekipu.
"Iskreno volim Rika. On nije samo dobar trener, već odličan prijatelj. Naš odnos je mnogo više od same košarke i to se nikada neće promeniti", poručio je Kjuban.
Dalas i Karlajl imaju ugovor na još dve godine, ali je trener podneo ostavku posle 13 godina rada u klubu, sa kojim je osvojio titulu 2011. godine.    
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POTPUNO RASULO U DALASU: Dončić i Bobi ostali bez trenera – Rik nakon 13 godina napustio Maverikse!

Izvor: HotSport.rs, 18.Jun.2021, 09:58

Na klupi Dalas Maveriksa sledeće sezone neće sedeti Rik Karlajl. Trener Dalasa Rik Karlajl u narednoj sezoni neće obavljati taj posao, čime zatvara jednu vrlo uspešnu ‘epizodu’ koja je trajala od 2003. godine. Ova informacija dolazi samo dan nakon što su Dalas Maveriksi otpustili generalnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.