Izvor: RTS, 10.Avg.2020, 23:51

Bobi odmenio Luku i vodio Dalas do pobede

Srpski košarkaš Boban Marjanović sa 20 postignutih poena bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu njegovog Dalasa protiv Jute od 122:114.
Bobi je na terenu protiv ”džezera” proveo 25 minuta i za to vreme pored već pomenutih 20 poena, zabeležio 9 skokova, dve asistencije, dve blokade i jednu ukradenu loptu.

Iz igre je šutirao 7 od 11, odnosno 64%, dok je sa linije za slobodna bacanja bio nepogrešiv - 6 od 6.
Pored toga Marjanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je bio deo sastava koji je učestvovao u velikom preokretu protiv Jute, koja je u jednom trenutku imala i 22 poena prednosti, ali joj ni to nije bilo dovoljno za pobedu.
Mevsi su igrali bez svoje dve najveće zvezde, Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa, a najefikasniji akter meča bio je Tim Hardavej džunior sa 27 poena, dok je Set Kari ubacio pet poena manje.
Kod Džeza, koji je bio bez Donovana Mičela, najraspoloženiji Džordan Klarkson sa 18 i Rejžon Taker sa 17 poena.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.