Boaći zahvalan Kinezima, evo kako se oprostio (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći zahvalan Kinezima, evo kako se oprostio (foto)

Povratnik u redove FK Crvena zvezda Ričmond Boaći iskoristio je priliku da se na Tviteru oprosti od svog dosadašnjeg kluba.

Novi-stari član fudbalskog kluba Crvena zvezda Ričmond Boaći napustio je Đangsu Suning posle samo šest meseci.

Kinezi su krajem februara platili Zvezdi 5.5 miliona evra za angažovanje povremenog reprezentativca Gane, a šest meseci kasnije pristali su da ga prodaju bivšem klubu.

Nezvanične informacije kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Zvezda dobila Boaćija za samo 1.5 miliona evra, ali tu informaciju treba uzeti sa rezervom.

Ono što je sigurno, posao je završen, a to potvrđuje i oproštajna poruka koju je Boaći uputio Đangsuu putem Tvitera.

"Najdublja zahvalnost Đangsu Suningu na tome što mi je pružio priliku da budem deo kluba blistave istorije. Hvala svima u klubu na ljubavi i podršci koji su mi pruženi. Zauvek ću vas voleti", poručio je Boaći.

Braneći boje Đangsu Suninga u prethodnih šest meseci Ričmond Boaći je upisao 16 nastupa i postigao 3 gola. Sada ga čeka povratak u dobro poznatu sredinu i sistem u kojem bi trebalo da pruža mnogo više.

Pored svega, Ričmond Boaći će imati priliku da zaigra u Ligi šampiona u dresu Crvene zvezde i to će svakako biti ostvarenje snova za internacionalca iz Gane.

My sincerest gratitude goes to Jiangsu Suning FC for giving me opportunity to be part of the club’s glowing history. Thanks to everyone at the club for the love and support I enjoyed. I’ll forever love @suningfc. #TransferNews pic.twitter.com/qs5CK3lfdz

— R. Boakye-Yiadom (@Boakye__Magic14) September 1, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.