Bliži se derbi sa Partizanom, kapiten Zvezde hoće novi pobednički niz (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliži se derbi sa Partizanom, kapiten Zvezde hoće novi pobednički niz (FOTO)

Derbi je na programu u četvrtak.

Od vođstva od 2:0 do poraza od 3:2. Tako se završilo gostovanje fudbalera Crvene zvezde Čukaričkom u utakmici 32. kola Superliga Srbije. Već u četvrtak, crveno-beli će ugostiti najvećeg rivala, ekipu Partizana.

- Svima nam je teško pao poraz, želeli smo da u miru i nešto rasterećeniji dočekamo derbi, ali možda je ovo dobra opomena. Vreme je da se zategnemo, da započnemo novi niz pobeda. Danas smo doživeli prvi poraz u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Superligi ove sezone, prošle smo takođe imali jedan, pa neka ostane na tome - rekao je kapiten Vujadin Savić za klupski sajt.

Ove sezone, ekipa Vladana Milojevića nijednom nije primila tri gola, kada je reč o šampionatu.

- Nije dobro što je poraz došao posle našeg vođstva 2:0, nije nam se desilo nijednom da protivnik preokrene takav rezultat. Takođe, prvi put smo u našem prvenstvu primili tri gola. Dobra opomena iz koje moramo da izvučemo pouke. Moralo je jednom da se desi, to je fudbal. Ceo tim je trebalo da odigra bolje, odgovornost je podjednaka na celoj ekipi i kada pobeđujemo i kada gubimo. Treba da podignemo glave, da pokažemo karakter, koji smo mnogo puta do sada dokazali da imamo i da nastavimo dalje još jače - zaključio je Savić.

Pogledajte i više fotografija sa utakmice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.