Bleki poslao iz Rusije poruku navijačima u Srbiji

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Bleki'' poslao iz Rusije poruku navijačima u Srbiji

Momak koji je pravo osveženje u našem nacionalnom timu otkrio je večeras kakva je trenutno atmosfera među ''Orlovima'' u iščekivanju utakmice sa Švajcarskom.

Mladi srpski štoper Nikola Milenković u nedelju je debitovao u takmičarskim mečevima za ''A'' reprezentaciju Srbije, i to na Mundijalu, ali to mu nije predstavljalo prepreku da pokaže svoj kvalitet. Odradio je odlično posao u odbrani, zajedno sa Duškom Tošićem i ima velike zasluge za trijumf od 1:0 protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kostarike.

Dva dana posle, popularni ''Bleki'' je u izjavi za RTS naglasio da u našem timu nema euforije, jer tek treba da se obavi najvažniji deo posla, u duelu sa Švajcarskom, u petak od 20 časova u Kalinjingradu.

''Posle meča nam je bilo drago zbog pobede, ali to je samo korak ka našem cilju. Odmah smo tu pobedu arhivirali i okrenuli se sledećoj utakmici koja je veoma bitna za nas i jedna od bitnijih u našim karijerama.







Dajemo sve od sebe da se pripremimo na najbolji način. Nema mesta euforiji, treba da budemo skromni kakvi smo bili i kada smo došli u Rusiju'', izjavio je Milenković.

Na kraju je izrazio zahvalnost navijačima u Srbiji za veliku podršku koju pružaju našem nacionalnom timu ovih dana.

''Osećamo podršku i želeo bih da se zahvalim narodu na tome. To nam daje još veću želju da damo sve od sebe. Što se mene tiče, srećan sam i ponosan zbog same činjenice da sam sa 20 godina odigrao utakmicu na Svetskom prvenstvu'', zaključio je Milenković.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.