Bleki, čekaju te! Dva pojačanja za rekonstrukciju odbrane!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bleki", čekaju te! Dva pojačanja za rekonstrukciju odbrane!

Barselona će menjati, Pike će verovatno poslednji preživeti "generalku", kome pripada budućnost?

Barselona je sve bliže rekonstrukciji odbrane, dva imena koja su u žiži su Nikola Milenković i Džošua Kimik. Njih dvojica bi u rosteru trebalo da zauzmu mesto Umtitija i Semeda. Francuz je bio povređen, oporavio se, ali klub na njega ne računa ozbiljno, Milenković bi trebalo da bude naslednik Pikea.

Sa druge strane, fudbaler Bajerna i nemački reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i želja Lea Mesija, od odlaska Danija Alveša, Barsa nikako da nađe rešenje na desnom beku, Aleiš Vidal je bio promašena investicija, Semedo nikada nije odigrao ono što se očekivalo, pa je svestrani Serhi Roberto igrao kraj desne aut linije.

Cilj je da se tim podmladi, i Alba će izgubiti mesto, Žunior Firpo brzo napreduje, iako nije standardan.

Naime, katalonski mediji pišu da je Valverde vrlo zadovoljan njegovim odnosom, odnosno radom, spreman je da uči i da čeka šansu, pa se veruje da će uskoro postati standardan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.