Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2021, 18:58

Bledo popodne u Beleku, ali raduje povratak Marka Docića: Čuka + Radnički + TSC = 0 golova

Odlični vezista prvi put na terenu od povrede u meču sa Crvenom zvezdom u septembru

Nisu se baš proslavili klubovi iz gorenjeg dela tabele Superlige u popodnevnim pripremnim mečevima u Beleku. Čukarički, Radnički iz Niša i TSC nisu uspeli da postignu nijedan pogodak u današnjim utakmicama, a samo je ekipa iz Bačke Topole uspela da izbegne poraz, pošto je remizirala sa Arsenalom iz Tule (0:0). Brđani i Nišlije se nisu proslavili...

Čukarički je lagano poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od ruskog drugoligaša Baltike (0:2), a nije mu pomoglo ni to što je poslednjih 15 minuta imao igrača više na terenu, zbog isključenja Jurganova. Baltika je slavila golovima Demijanova i Kuzmina. Trener Đorđević je oba poluvremena odigrao sa dva različita, u oba slučaja kombinovana sastava. Najbolja stvar na utakmici bila je činjenica da je prvi meč posle povrede u duelu protiv Crvene zvezde početkom septembra odigrao je kapiten Marko Docić.

Radnički iz Niša je ubedljivo poražen od poljske Jagjelonije, koja je bila bolji protivnik u oba poluvrmena utakmice (0:3). Poljaci su poveli golom hrvatskog napadača Jakova Puljića od 38. minuta meča, dok su u drugom poluvremenu pogađali Feriora Lopez i Mistikovski.

Ipak, nije sve bilo tako crno za srpske klubove u današnjim pripremnim utakmicama. Pored Partizana pobedu je ostvarila i Bačka, koja je savladala hrvatsku Opatiju sa 3:1. Još jedan poraz bez postignutog gola doživeo je Napredak, koji je izgubio od poljskog Stal Mjeleca sa 0:1.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.