Bizarno i nejasno – faul o kojem se priča VIDEO

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 18:25

Bizarno i nejasno – faul o kojem se priča VIDEO

Zanimljiva i smešna situacija dolazi nam iz ženskog fudbala.

Natija Pantsulaja, reprezentativka Ukrajine, napravila je jedan od najglupljih i najnejasnijih faulova u istoriji fudbala.

Ukrajina je igrala protiv Severne Irske u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, ali su izgubile sa 2:1 kod kuće i na kraju sa 2:0 u gostima, pa je Severna Irska ostvarila istorijski uspeh.

Sve to palo je u drugi plan zbog ovog faula ukrajinske fudbalerke u 86. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sara Mekfaden, napadač Severne Irske, dobila je loptu u prostor i krenula ka njoj, ali Pantsulaja je bila bliža i brža za dva koraka.

I umesto da ide na loptu i lagano reši ovu situaciju, ona je odjednom odustala od lopte i skrenula u desno ka protivnici, koju je udarila i srušila na zemlju.

Zaradila je direktan crveni karton.

Da li je ovo jedan od najbizarnijih faulova u istoriji fudbala?

Pogledajte i procenite sami.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI FAUL U ISTORIJI FUDBALA?! Svet bruji o ovom neverovatnom prekršaju! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2021

Veoma bizarna situacija dolazi nam iz ženskog fudbala.. The post DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI FAUL U ISTORIJI FUDBALA?! Svet bruji o ovom neverovatnom prekršaju! (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.